Min kropp -ca 98kg

Jeg vet jeg står litt opp &ned her, men slik ser jeg ut til dags dato.


De røde strekene er rett og slett over områdene mine jeg skjemmes over..Hater bingoarmene og pølsa under brystet.. Den får meg til å"miste" den naturlige dame formen og 10ganger større ut enn om jeg ikke hadde hatt akkurat fettet der ( og heller på lårene eks. Misforstå meg rett, jeg vet jeg er stor nok fra før av). Men jeg får ikke klage, jeg får jobbe i stedet. Jeg håper dette bilde kan være en motivasjons Idee for meg. Her har jeg no tross alt nesten gått ned 10kg alt,og jeg ser (!) at jeg har blitt slankere selv,å det føles deilig ut.
Noe annet jeg kom til å tenke på er at den såkalte "pølsa"..ligger ikke den ved hjertet? Bare ser for meg at hjertet mitt drukner i fett og at jeg dør av det. Ja,jeg vet litt av en tanke! Men slike tanker skremmer meg selv til å aldri gi opp vekttapet..

Såklart har jeg fett overalt som skal gå bort,som skal bli deilig for kroppen min å slippe å dra på,men jeg er i grunn ikke så ufornøyd "selvom lårene er for svære, strekkmerkene på lårene &magen"..det er det minste som beskymrer meg !Hva med deg?

Jeg har troen på at slike bilder kan hjelpe på motivasjonen, stå på! :)

Ane
15.01.2013 23:42

Det hjelper definitivt på motivasjonen og ta formbilder, så det er det supert at du gjør! :) Det er jo såå gøy og motiverende og faktisk se at man har framgang! Du er flink! Jeg er sikker på at du når dine mål :) Ha en super kveld (natt) videre!

Lene Beate
16.01.2013 01:23

Lene Beate: aw tusen takk!

lystigekilo
18.01.2013 23:01

hits